"Bent u een Earth-type of een Sky-type?"

Doe eens een kleurenanalyse!

Heb je dat ook weleens? Een vriend of vriendin komt enthousiast naar je toe om een nieuwe haarkleur of blouse te laten zien, en de eerste indruk die je hebt is dat het zo onnatuurlijk staat, en eigenlijk niet bij hem of haar past. Maar je kunt er niet precies je vinger op leggen: het blijft een onbestemd gevoel...
Of je staat bij die leuke modezaak, en je twijfelt of dat kledingstuk wel bij je past...

Welke kleuren kleding, make-up, sieraden en haarkleur passen heel goed, of juist helemaal niet bij je?

Trudy heeft, naast haar ervaring als kapster, jaren in de cosmetica gewerkt en als zodanig een geoefend oog in het uitvoeren van een kleurenanalyse.

Ieder mens is van oorsprong zó "samengesteld" dat de kleuren in evenwicht zijn. De huidskleur, haarkleur, kleur van de ogen, de lippen, ja zelfs van de tanden spelen een rol in het totale kleurbeeld van ieder persoon.

Ook al zijn er oneindig veel variaties tussen mensen onderling, we kunnen allemaal worden ondergebracht in één van twee categorieën: Earth-type of Sky-type. Bij sommigen is het heel duidelijk het één of het ander, bij anderen is de grens wat vager. Maar iedereen zal bepaalde kleuren hebben, die goed bij hem of haar passen, en kleuren die beter vermeden kunnen worden.

Het dragen van kleding, make-up, sieraden of een kleur in het haar die niet bij je type past, kan je volledige uiterlijk uit balans brengen. Als deze elementen echter zijn afgestemd op je type, zal dit direct positief effect hebben op je algehele uitstraling. Een goede kleurbalans zal leiden tot gemeende complimenten van mensen om je heen.

Je zult je prettiger, zekerder en aantrekkelijker voelen.

Trudy is uitstekend toegerust en opgeleid om een uitgebreide kleurenanalyse bij je uit te voeren, om vast te stellen welk type je bent, welke kleuren bij je passen — en welke juist niet.

En je zult, terwijl ze met je bezig is voor de spiegel, versteld staan van het effect dat kleur op je uiterlijk heeft.

  

Natuurlijk is het ook een idee om een afspraak te maken met meerderen tegelijk. Een gezellige, kleurrijke ochtend of middag, thuis met een paar vriendinnen? Kan geregeld worden!

Nog een laatste tip:

 

Een kleurenanalyse is niet exclusief voor dames!

Bel voor informatie of een afspraak: 06 - 4 55 22 702


Trudy's Haarmode.

Verwen je haar.