Over ons

Artikel Veenendaal Totaal

Een haar- én hoofdhuidspecialist

VEENENDAAL - Naar de normale kapper ga je om je haar te laten knippen, kleuren of permanenten. Maar wat als je haaruitval hebt of hardnekkige roos? Studio Trudy's Haarmode onderscheidt zich door diepgaande haar- en hoofdhuidproblemen aan te pakken bij de haarwortels en ervoor te zorgen dat het er weer gezond en stralend uitziet. Ze noemt zich dan vanaf nu ook: Haar- en hoofdhuidspecialist.
Trudy: 'Men onderschat vaak de invloed van een slechte shampoo, haarkleuring of bijvoorbeeld medicijngebruik. Haarzakjes kunnen zo zijn aangetast dat het haar niet meer gezond kan groeien en bijvoorbeeld uitvalt, te droog wordt of dat de hoofdhuid gaat schilferen. Een diepgaande hoofdhuidanalyse en aansluitend een gerichte detox behandeling maken het haar weer gezond.'
Vijf sterren
Het hoogwaardige merk van haar-, huid- en cosmeticaproducten la Biosthétique Paris hecht veel waarde aan kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Studio Trudy's Haarmode is door la Biosthétique onderscheiden met maar liefst de maximale vijf sterren. Trudy: 'Het is een geweldige erkenning voor mijn jarenlane ervaring en kennis. Het belangrijkste is echter dat ik mijn klanten kwaliteit kan bieden en hun haar- en huidproblemen kan oplossen.' Wilt u ook een consult? Bel gerust om een afspraak te maken.

Studio Trudy's Haarmode*****
Haar- en Hoofdhuidspecialist
De Savomin Lohmanstraat 134
3904 AW Veenendaal
06- 4 55 22 702
info@trudyshaarmode.nl
www.trudyshaarmode.nl