BRUNS

BRUNS natuurlijke haarverzorging uit Zweden - ook ongeparfumeerd!

Elke dag een geweldige dag voor je haar!

BRUNS is een topmerk in eerlijke en duurzame haarverzorging, samengesteld uit natuurlijke bestanddelen en ontwikkeld door twee haarspecialisten in Landskrona, Zweden.BRUNS natuurlijke haarverzorging uit Zweden - ook ongeparfumeerd!


De oprichters, Johanna en Cecilia, begonnen hun carrière als kapsters. Na tientallen jaren in de salon ontwikkelden zij HET assortiment waar de wereld op wachtte: geheel zonder schadelijke stoffen en ‘onnodige toevoegingen’.
Maar wel met dat exclusieve gevoel van luxe.BRUNS natuurlijke haarverzorging uit Zweden - ook ongeparfumeerd!


Het resultaat is BRUNS: pure haarverzorging die de natuurlijke schoonheid in zowel vrouwen als mannen naar boven brengt. Met een uitgebreid assortiment, ontwikkeld op basis van ervaring, kennis en diepgaande inzichten.BRUNS natuurlijke haarverzorging uit Zweden - ook ongeparfumeerd!


Allergisch of overgevoelig voor parfum? Niet met BRUNS!

Met bekroonde recepten, die in Zweden worden geproduceerd, garandeert BRUNS het allerbeste voor u en uw kapsel. Bent u allergisch of overgevoelig voor parfum? Bij BRUNS heeft elk product een geurloze variant — dus ècht natuurlijk: zonder parfum!BRUNS. Elk kapsel verdient natuurlijke haarverzorging.BRUNS natuurlijke haarverzorging uit Zweden - ook ongeparfumeerd!