Hoofdhuid-consult

Waarom een consult?

De praktijk wijst uit dat problemen met de hoofdhuid ontstaan door factoren die je op het eerste gezicht niet kunt zien. Door in gesprek te gaan wordt de hoofhuid-situatie begrijpelijk, zichtbaar en behandelbaar.
Daarop volgt de Indenti-test, die uitwijst welke specifieke behandeling het beste op uw eigen haar en hoofdhuid is afgestemd. Deze test is ook voor uw gezichtshuid te doen.

Hoofdhuid-consult:
een check-up met Identi-test en verzorgingsadviezen
Consultprijs € 50,- exclusief producten

Maak vandaag nog een afspraak!

Een gezonde haar groeit enkel uit een gezonde hoofdhuid

Dunner wordend haar hoeft vandaag de dag geen probleem meer te zijn, als je er maar op tijd bij bent. Momenteel bestaat er nog steeds geen mogelijkheid om op kale plaatsen haar terug te laten groeien. Het haar dat je hebt, kunnen we echter wel langer behouden!

Hoofdhuid check-up = levende filosofie

Invloeden van buitenaf, zoals het gehaaste leven, reactie op medicatie, teveel blootstelling aan direct zonlicht en verkeerde voeding zorgen voor een versnelde veroudering van onze huid en ons haar. Haaruitval kan mede een gevolg zijn van bijvoorbeeld erfelijke factoren, medicatie, zwangerschap diëten en stress. Om uw hoofdhuid gericht te kunnen behandelen is een nauwkeurige diagnose nodig.
Door uw hoofdhuid op tijd te laten analyseren met behulp van van de Identi-test, worden vet- en vochthuishouding vastgesteld en kunnen we problemen met uw kapsel voorkomen.

Haarwortels onder de microscoop. Voor de specialist zijn problemen zo duidelijk te herkennen.

Haarwortels onder de microscoop.
Voor de specialist zijn problemen zo duidelijk te herkennen.Als Haar- en Hoofdhuidspecialist bieden wij de volgende kuren in onze salon:


Detox-kuur

Vervuiling van het haarzakje veroorzaakt slap en futloos haar, haaruitval en haar dat niet goed gevoed wordt. Daardoor wordt het haartje steeds dunner wordt naar de punt toe. Veel haarproducten die op de markt worden gebracht — zelfs producten die claimen ‘gezond’ te zijn voor het haar — bevatten tòch stoffen die een negatief effect hebben op de hoofdhuid en het haar. De speciale Detox-kuur is een behandeling die tot diep in het haarzakje doordringt om daar alle toxische (giftige) stoffen op te ruimen. Dit heeft op termijn een zichtbaar positief effect op uw kapsel!
Prijs in overleg, afhankelijk van haarlengte


Voor en na 6 maanden met Detox-kuur

Voor en na 6 maanden met Detox-kuur


Ampullen

Na de detox kuur volgt een behandeling met ampullen. Dit is een intensieve kuur tegen haaruitval, die erop gericht is om door middel van het regeneratie-effect het haar direct aan de basis te verjongen.
Prijs in overleg, afhankelijk van de kuur

Schematische weergave van de haarwortel in de hoofdhuid

Schematische weergave van de haarwortel in de hoofdhuid
Visarôme aromatherapie

De Visarôme-lijn van La Biosthétique bevordert met behulp van natuurlijke essentiële oliën de doorbloeding, optimalisatie van de energiecapaciteit en de functies van de hoofdhuid. Deze behandeling wordt direct op de hoofdhuid toegepast en is erop gericht om de natuurlijke groeicondities van het haar te verbeteren.
Prijs in overleg


Oil Therapy

Oil Therapy is een salon-exclusieve high class service die enkel wordt aangeboden bij een ervaren La Biosthétique haarverzorgingsprofessional. De vet- en vochtreserves van poreus en droog haar worden duurzaam weer aangevuld. Oil therapy brengt een fantastische glans op het haar, schenkt nieuwe kracht en vitale elasticiteit. Gewoon mooi, gezond en natuurlijk glanzend haar, zoals elke vrouw het graag heeft.

Twee-fasen-concept in twee versies
Oil Therapy Volume vermindert gespleten punten zichtbaar en verleent nieuwe kracht en body aan het haar. Oil Therapy Vital herstructureert en controleert het haar en maakt het heerlijk soepel. Beide behandelingen dringen diep in de haarschacht door. Speciale ingrediënten omhullen elk haartje als een organisch beschermende coating. Dit versterkt de verzorgende werking en fixeert het effect van de olie.
Prijs in overleg, afhankelijk van haarlengte

 

Maak vandaag nog een afspraak!